A Kalap vendégház és az udvarán lév? kis faházak 55 személy részére biztosítanak kényelmes szálláshelyet. Ez praktikus abból a szempontból, hogy egyszerre egy autóbusz vendégnek biztosít szállást. A vendégház f?leg táborozók elszállásolására van kialakítva, de tökéletesen megfelel családok fogadására is. A faházak két illetve három személyesek, melyek egyaránt megfelelnek nagyobb csoportok elszállásolására illetve családok, párok részére is.

Szalmafonó táborok esetén táborozóinknak a vendégház valamint a  faházak biztosítnak szállást, ugyanakkor a falubeli vendégfogadó családok szolgáltatásait is igénybe lehet venni.

A táborlakok étkeztetése csoportosan egy helyen történik, ahol táborozóink különböz? finom székely ételekkel ismerkedhetnek meg. A vendégház saját konyhával rendelkezik, amit az itt megszállók igénybe is vehetnek. Úgy a vendégház mint a faházak részére külön WC és fürd?, (zuhanyok) áll rendelkezésre.

Ha úgy döntött, hogy családjával, vagy baráti körével egy csendes helyen szeretné eltölteni szabadidejét és gyerekei részére hasznos szabadid?s programokat akar biztosítani válassza K?rispatakot.

Kapcsolatfelvétel:

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 004-0266-226016, 004-0266-226306